Meetings en beurzen

 

Hier kun je enkele bijeenkomsten vinden die meestal door K70 liefhebbers georganiseerd worden  . Als jezelf een evenement organiseert of weet van hebt gelieve mij dan een mailtje te sturen .

                   emailtn_.jpgZaterdag 3 september 2011 en

 Zondag 4 september 2011

Najaarsmeeting K70 Club de France ;

 

De K70-Club van Frankrijk nodigt U allen van harte uit voor een treffen in Noord-Frankrijk in de omgeving van Calais en Boulogne-sur-Mer !

 

Zaterdag 3 september 2011 :

 

Vanaf 10.00 uur samenkomst aan de vuurtoren van Calais , vlakbij de ferry-terminal . Mogelijkheid om de vuurtoren te bezoeken .

Om 11.30 uur vertrek richting Boulogne-sur-Mer met een korte tussenstop aan de ingang van de Kanaaltunnel waar er tevens kan geluncht worden .

Om 14.00 uur is er een bezoek voorzien aan het 54 meter hoge gedenkteken van Napoleon .

Rond 15.00uur is de aankomst voorzien in Boulogne waar er verschillende bezoeken voorzien zijn in het oude stadsgedeelte ( te voet) , met onder meer een museum , het kasteel en de basiliek .

Afsluiten doen we met een wandeling in de vissershaven en het strand waarna we een gezamenlijk diner kunnen benuttigen in één van de vele restaurantjes !

 

Zondag 4 september 2011 :

 

Om 09.30 uur verzamelen we op de parking van het Nausicaa Aquarium , één van de grootste zoutwater aquariums van Europa die we tevens een bezoekje brengen !

Rond de middag volgt dan de terugrit richting Calais met enkele tussenstops aan de 2 wel gekende kapen , nl. Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez . Daar zijn tevens tal van zomeranimaties voorzien die we kunnen bezoeken .

 

 

Voor overnachtingsmogelijkheden kunt U contact opnemen met Philippe Carpentier , vw.k70@hotmail.fr of via 00 33 6 62 20 62 15. Philippe spreekt ook Engels !

Of U kunt rechtstreeks reserveren in het IBIS Hotel Centre Cathedrale in de oude stad van Boulogne op het nummer 00 33 3 21 31 21 01 (website hotel)

  

 

 

                                      hometn_.jpg